Gitaarles
Laat je door mij bellen!

Gitaarles in Groningen

WEKELIJKS INDIVIDUEEL GITAARLES in Groningen VOOR 65 EURO PER MAAND

GRATIS PROEFLES
Gratis proefles voor Gitaarles in GroningenJe eerste gitaarles in Groningen is altijd gratis. Ik vind een goede ‘klik’ tussen de docent en de leerling van essentieel belang voor het leerproces. Daarom gaan we eerst muzikaal en persoonlijk kennismaken. Een proefles duurt 30 minuten. Je kunt dan kennismaken met mijn manier van lesgeven. Aan de hand van jouw wensen kunnen we een persoonlijk lesplan opstellen.

Over de gitaarles in Groningen

De locatie voor gitaarles is in het centrum van Groningen. Ik ga altijd uit van de persoonlijke wensen van de leerling en stel mijn lessen daar op in. Je krijgt een degelijke begeleiding in het aanleren van een juiste speeltechniek. De mogelijkheden zijn heel divers: goed leren begeleiden, improviseren en basis harmonieleer, muziektheorie en notenschrift. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan het zelf stukken leren uitzoeken of schrijven en het vinden van je eigen stijl en sound. Speelplezier blijven houden en iemand zo goed mogelijk begeleiden in zijn of haar muzikale aspiraties zijn de belangrijkste doelen.

Flamenco gitaarles in Groningen

Mijn specialisatie is de Spaanse gitaar en Flamenco. Ik kan je uitstekend begeleiden in het onder de knie krijgen van deze ingewikkelde muziekstijl met zijn prachtige unieke ritmes, technieken en sound. De thema’s die tijdens de les behandeld worden zijn: algemene flamencotechniek (rasgueados), de palos (de diverse stijlen in de flamenco), het compas (ritmische structuren) en theoretische achtergrond. De gevorderde leerling krijgt ook de mogelijkheid mee te spelen op de dansschool. De enige manier om een echt goed gevoel voor compas te onwikkelen. Zie tevens de aparte pagina voor meer informatie over Flamenco gitaarles in Groningen.

De lessen worden gegeven in een ontspannen sfeer en zijn praktijkgericht; lesopname mogelijk. Beheersing van het notenschrift is geen vereiste.

Over de gitaarlessen in Groningen

 • gitaarlessen van 30 of 45 minuten
 • individueel of in duo’s
 • voor alle leeftijden
 • van beginners tot gevorderden
 • diverse stijlen: flamenco, pop en jazz

Heb je verdere vragen of heb je interesse neem dan gerust contact met me op: pbinneweg@hotmail.com

Locatie en tijden voor gitaarles in Groningen

lesdagen:
maandag, woensdag, donderdag en vrijdag

lokatie:
Pottebakkersrijge 4a Groningen (achter de Japanse winkel Batsu)

Klik hier voor een routebeschrijving

Groningen Guitar College‚Äč

Als docent ben ik verbonden aan het Groningen Guitar College

Het Groningen Guitar College is een onafhankelijk lescollectief bestaande uit zeven gitaardocenten, die allemaal vanuit een eigen gitaarspecialiteit lesgeven. De docenten van het GGC hebben naast nationale en internationale podiumervaring, ook ruime ervaring op het gebied van lesgeven en veel kennis van de (hedendaagse) gitaarmuziek. Bij het GGC kan dan ook les worden gekregen op elk niveau en in (bijna) elke stijl.

Tarieven Strippenkaart voor Gitaarles

INDIVIDUEEL WEKELIJKS

 • 5 lessen (30 min) - 120 euro
 • 10 lessen (30 min) - 220 euro
 • 5 lessen (45 min) - 160 euro
 • 10 lessen (45 min) - 300 euro

DUO WEKELIJKS

 • 5 lessen (30 min) - 175 euro
 • 10 lessen (30 min) - 300 euro
 • 5 lessen (45 min) - 220 euro
 • 10 lessen (45 min) - 400 euro

Tarieven jaarabonnement

Voor leerlingen die een heel jaar lessen volgen geldt een vast maandbedrag van 65 euro per maand voor de lessen van 45 min en 50 euro per maand voor de lessen van 30 min gedurende het hele jaar.

Hiervoor worden in totaal 30 lessen gegeven van 45 minuten. De schoolvakanties worden hierbij aangehouden. Bij uitval van een les krijgt de leerling twee mogelijkheden per cursusjaar deze les in te halen. Afmelden dient 24 u van te voren te gebeuren. De betaling gaat via automatische incasso op de 1e van de maand.

Wanneer u onvoldoende financiële middelen heeft om uw kind muziekles te laten volgen kunt u beroep doen op de stichting leergeld. Voor meer informatie verwijs ik door naar de site: www.leergeld.nl.

LESVOORWAARDEN PDF

Alle tarieven zijn inclusief BTW