Gitaarles
Laat je door mij bellen!

Gitaarles in Groningen (Online)

Nu ook gitaarles via Skype of FaceTime:

In verband met het Corona virus ben ik naast mijn reguliere lessen begonnen gitaarlessen via Skype of FaceTime aan te bieden. Meld je nu aan voor een gratis proefles. De lessen hebben een duur van 20 minuten. De kosten van een les bedragen 20 euro. Je kunt je les direct na afloop van de les makkelijk betalen via tikkie of je bank app. Neem gerust contact op als je hier vragen over hebt dan gaan we samen kijken naar een geschikt lesprogramma voor jou.

http://www.pascalito.nl/gratis-proefles

WEKELIJKS INDIVIDUEEL GITAARLES in Groningen VOOR 55 EURO PER MAAND

GRATIS ONLINE PROEFLES
Gratis proefles voor Gitaarles in GroningenJe eerste gitaarles in Groningen (online) is altijd gratis. Ik vind een goede ‘klik’ tussen de docent en de leerling van essentieel belang voor het leerproces. Daarom gaan we eerst muzikaal en persoonlijk kennismaken. Een proefles duurt 30 minuten. Je kunt dan kennismaken met mijn manier van lesgeven. Aan de hand van jouw wensen kunnen we een persoonlijk lesplan opstellen.


"Pascal geeft op een natuurlijke en kundige manier les en heeft een aanstekelijke liefde voor het instrument en de muziek. Bovendien er is ook altijd ruimte voor gezelligheid… olé! Wat mij betreft zeker een aanrader."

Allard van Leeuwen


Over de gitaarles in Groningen

De locatie voor gitaarles is in het centrum van Groningen. Ik ga altijd uit van de persoonlijke wensen van de leerling en stel mijn lessen daar op in. Je krijgt een degelijke begeleiding in het aanleren van een juiste speeltechniek. De mogelijkheden zijn heel divers: goed leren begeleiden, improviseren en basis harmonieleer, muziektheorie en notenschrift. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan het zelf stukken leren uitzoeken of schrijven en het vinden van je eigen stijl en sound. Speelplezier blijven houden en iemand zo goed mogelijk begeleiden in zijn of haar muzikale aspiraties zijn de belangrijkste doelen.


Pascal is een fijne, geduldige leraar met een hele positieve manier van lesgeven. Je wordt erg vrijgelaten in de stijl die je zou willen leren spelen, waaronder pop, flamenco, jazz en latin. Ik heb grote stappen gemaakt ook al zag ik dat af en toe zelf nog niet, met dank aan Pascal. Als je een super getalenteerde, leuke en geduldige leraar zoekt waar je veel gaat leren, ben je bij Pascal aan het juiste adres!

Sophia Tépe


Flamenco gitaarles in Groningen

Mijn specialisatie is de Spaanse gitaar en Flamenco. Ik kan je uitstekend begeleiden in het onder de knie krijgen van deze ingewikkelde muziekstijl met zijn prachtige unieke ritmes, technieken en sound. De thema’s die tijdens de les behandeld worden zijn: algemene flamencotechniek (rasgueados), de palos (de diverse stijlen in de flamenco), het compas (ritmische structuren) en theoretische achtergrond. De gevorderde leerling krijgt ook de mogelijkheid mee te spelen op de dansschool. De enige manier om een echt goed gevoel voor compas te onwikkelen. Zie tevens de aparte pagina voor meer informatie over Flamenco gitaarles in Groningen.

De lessen worden gegeven in een ontspannen sfeer en zijn praktijkgericht; lesopname mogelijk. Beheersing van het notenschrift is geen vereiste.


Wat ik het geweldigste vind van de lessen van Pascal is dat hij het talent in je stimuleert zonder er druk op te leggen dat je moet presteren. Lessen zijn altijd heel gezellig en bijzonder motiverend zodat ik altijd als ik thuis kom meteen mijn gitaar uitpak en weer ga spelen. Pascal is een bijzonder goede gitarist en weet perfect hoe je een gitaarles zowel gezellig, educatief en productief kunt maken. Lessen bij Pascal zijn bijzonder motiverend, inspirerend en gezellig, op natuurlijke wijze stimuleert hij het talent in je zonder er druk op te leggen. 

Peter Jager


Over de gitaarlessen in Groningen

 • gitaarlessen van 30 of 45 minuten
 • individueel of in duo’s
 • voor alle leeftijden
 • van beginners tot gevorderden
 • diverse stijlen: flamenco, pop en jazz

Heb je verdere vragen of heb je interesse neem dan gerust contact met me op: pbinneweg@hotmail.com


I'm really grateful to Pascal for helping me improve my technique and enhancing my knowledge. He is specialized in Flamenco and Latin styles like Bossa Nova, which I enjoyed very much. But he also knows a lot about many different genres, so that I learned the all around basics. This helped me to know what genres I wanted to learn more about and Pascal always encouraged me to play more of what I had most fun with. Even on days when I didn't have a lot of time to practice and was not prepared for the lesson, we kind of always found something new that I could learn, so that after every lesson I felt more motivated to continue practicing and like I got helpful tips. Thank you very much Pascal! 

Theo Nowicki


Locatie en tijden voor gitaarles in Groningen

lesdagen:
maandag, woensdag, donderdag en vrijdag

lokatie:
Pottebakkersrijge 4a Groningen (achter de Japanse winkel Batsu)

Klik hier voor een routebeschrijving

Groningen Guitar College‚Äč

Als docent ben ik verbonden aan het Groningen Guitar College

Het Groningen Guitar College is een onafhankelijk lescollectief bestaande uit zeven gitaardocenten, die allemaal vanuit een eigen gitaarspecialiteit lesgeven. De docenten van het GGC hebben naast nationale en internationale podiumervaring, ook ruime ervaring op het gebied van lesgeven en veel kennis van de (hedendaagse) gitaarmuziek. Bij het GGC kan dan ook les worden gekregen op elk niveau en in (bijna) elke stijl.

Tarieven Strippenkaart voor Gitaarles

INDIVIDUEEL WEKELIJKS

 • 5 lessen (30 min) - 130 euro
 • 10 lessen (30 min) - 230 euro
 • 5 lessen (45 min) - 165 euro
 • 10 lessen (45 min) - 315 euro

DUO WEKELIJKS

 • 5 lessen (30 min) - 200 euro
 • 10 lessen (30 min) - 370 euro
 • 5 lessen (45 min) - 275 euro
 • 10 lessen (45 min) - 475 euro

Tarieven jaarabonnement

Voor leerlingen die een heel jaar gitaarles volgen geldt een vast maandbedrag van 55 euro per maand voor de lessen van 30 min en 68 euro per maand voor de lessen van 45 min. Alle bedragen zijn inclusief BTW. 

Hiervoor worden in totaal 30 lessen gegeven binnen een periode van een jaar. De schoolvakanties worden aangehouden. Er is een winterstop van 3 weken rond de kerst. Bij uitval en op tijd afmelden blijft de les geldig binnen het lopende jaar. Afmelden dient 24 u van te voren te gebeuren. De betaling gaat via het periodiek instellen van het vaste maandbedrag op iedere 1e van de maand.

Wanneer u onvoldoende financiële middelen heeft om uw kind muziekles te laten volgen kunt u beroep doen op de stichting leergeld. Voor meer informatie verwijs ik door naar de site: www.leergeld.nl.

LESVOORWAARDEN PDF

Alle tarieven zijn inclusief BTW