Gitaarles in Groningen

Gratis proefles voor Gitaarles in Groningen
Je eerste gitaarles in Groningen is altijd gratis. Ik vind een goede ‘klik’ tussen de docent en de leerling van essentieel belang voor het leerproces. Daarom gaan we eerst muzikaal en persoonlijk kennismaken. Een proefles duurt 30 minuten. Je kunt dan kennismaken met mijn manier van lesgeven. Aan de hand van jouw wensen kunnen we een persoonlijk lesplan opstellen.
Gitaarles in Groningen
Lesruimte gitaarles

Over de gitaarles in Groningen

De locatie voor gitaarles is in het centrum van Groningen. Mijn lesstudio is achterin de Japanse winkel Batsu aan de Pottebakkersrijge 4.
Ik ga altijd uit van de persoonlijke wensen van de leerling en stel mijn lessen daarop in. Ik maak een persoonlijk lesplan voor je.
Je krijgt een stapsgewijze en degelijke begeleiding in het aanleren van een juiste speeltechniek. De mogelijkheden zijn heel divers: goed leren begeleiden, improviseren en basis harmonieleer, muziektheorie en notenschrift. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan het zelf stukken leren uitzoeken of schrijven en het vinden van je eigen stijl en sound.
Je speelplezier blijven houden en je zo goed mogelijk begeleiden in je muzikale aspiraties zijn mijn belangrijkste doelen.

Flamenco gitaarles in Groningen

Mijn specialisatie is de Spaanse gitaar en Flamenco. Ik kan je uitstekend begeleiden in het onder de knie krijgen van deze ingewikkelde muziekstijl met zijn prachtige unieke ritmes, technieken en sound. De thema’s die tijdens de les behandeld worden zijn: algemene flamencotechniek (rasgueados), de palos (de diverse stijlen in de flamenco), het compas (ritmische structuren) en theoretische achtergrond. De gevorderde leerling krijgt ook de mogelijkheid mee te spelen op de dansschool. De enige manier om een echt goed gevoel voor compas te onwikkelen. Zie tevens de aparte pagina voor meer informatie over Flamenco gitaarles in Groningen.

De lessen worden gegeven in een ontspannen sfeer en zijn praktijkgericht; lesopname mogelijk. Beheersing van het notenschrift is geen vereiste.

Les geven aan kinderen en volwassenen
Pascal met een gitaar

Over de gitaarlessen in Groningen

  • gitaarlessen van 30 of 45 minuten
  • individueel of in duo’s
  • voor alle leeftijden
  • van beginners tot gevorderden
  • diverse stijlen: flamenco, pop en jazz

Lesdagen:
maandag, woensdag, donderdag en vrijdag
Leslokatie:
Pottebakkersrijge 4a Groningen (achter de Japanse winkel Batsu)

Heb je verdere vragen of heb je interesse neem dan gerust contact met me op