Tarieven

Tarieven Flamenco gitaarles

Tarieven

Om bij mij gitaarles te nemen in de binnenstad van Groningen, kun je kiezen uit het kopen van losse leskaarten van 5 of 10 lessen of een jaarabonnement.

Losse leskaarten

  • 5 lessen (30 min) – 140 euro
  • 10 lessen (30 min) – 265 euro
  • 5 lessen (45 min) – 185 euro
  • 10 lessen (45 min) – 350 euro

Lestarieven en voorwaarden jaarabonnement

Er bestaat de mogelijkheid om een jaarabonnement te nemen voor de gitaarlessen in Groningen. Je kunt kiezen voor 30 of 45 minuten les per week.
Hiervoor maak je iedere 1e vd maand gedurende 12 maanden 59,- of 69,- euro over. Je krijgt dan op jaarbasis 30 gitaarlessen van 30 of naar keuze 45 min. De eerste betaling gebeurt direct bij het afsluiten vh abonnement. De overige 11 termijnen worden gedaan via de periodieke automatische overboeking op iedere 1e van de maand.
Het afzeggen of verplaatsen van een les dient 24 uur van tevoren gebeuren. Anders wordt de les gewoon in rekening gebracht.

Ik hou de schoolvakanties aan. Rond de kerst is er 1 week extra winterstop en de meivakantie duurt 2 wk. De zomervakantie duurt 1 week langer.
Op basis van de 30 lessen per jaar is er dan nog wat marge voor eventuele uitval i.v.m studie, ziekte of optredens.
Hou er dus rekening mee dat er niet iedere week les is. Er wordt ook van de leerling zelf verwacht bij te houden hoeveel lessen er zijn gevolgd. De betaling gebeurt via het instellen via periodieke automatische overboeking. Graag o.v.v gitaarles en je volledige naam of die van de leerling. Mijn rekening is:

P. Binneweg. NL16ABNA0443164851

Bij het stopzetten van het jaarabonnement geldt dat na de laatste betaling nog twee maandtarieven verschuldigd zijn. De leerling is zelf verantwoordelijk voor het stopzetten van de lessen.

De lessen in maand waarbinnen de leerling aangeeft te willen stoppen kunnen nog gewoon gevolgd worden.

Gitaarles kinderen
Gitaarles Groningen

Wanneer u onvoldoende financiële middelen heeft om uw kind muziekles te laten volgen kunt u beroep doen op de stichting leergeld. Voor meer informatie verwijs ik door naar de site: www.leergeld.nl.

Alle tarieven zijn inclusief BTW