Gitaren en versterkers

Conde Hermanos EF 4 FELIPE V
Een typische Conde. Geweldige bespeelbaarheid en klank, maar ook te versterken via een Fishman pro-blend. Goed te gebruiken voor de dansscholen en het begeleiden van de dansschoolpresentaties.

Conde HermanoS A27 FELIPE V
Een geweldige gitaar voor studio opnames en de intieme concerten waar versterking een mindere grote rol speelt. Deze gitaar komt het beste tot zijn recht met een goede condensator microfoon.

Prudencio Saez Model 90
Deze gitaar leent zich uitstekend voor als het echt hard moet. De ‘natural’ sound blijft goed overeind en de gitaar heeft nagenoeg geen feedback problemen. Geweldig als je met een grotere band op het podium staat.

Gibson ES 330 custom shop
Mijn favoriet als het om Jazz gaat. Zeer makkelijk te bespelen. Een smalle body, maar toch hele vette sound. Met de typische korte Gibson mensuur en een set mooie vintage P90 ‘s.

AER Compact 60
Mijn trouwe ‘snabbelmaat’, heeft zijn diensten al vele jaren bewezen in kleine en middelgrote bezettingen en ruimtes. Makkelijk mee te nemen een goede reverb en delay en met twee gescheiden kanalen. Gebruik ik vaak met de Hermanos waar ik soms ook achtergrond zang doe.

Schertler Giulia
Een kleine geweldenaar. Een nieuwe aanwinst waar ik heel blij mee ben. Super makkelijk mee te nemen en met een fantastische sound. Naar mijn mening nog meer kern en een natuurlijker geluid dan de AER. Zeer goed door te lussen naar een PA.

Polytone Mini Brut
Wie kent ze niet. Geweldige versterker voor Jazz. Redelijk vermogen en is nog mee te tillen. Prachtige authentieke jazz sound. Hele goede combi met een Gibson.

Roland Jazz Chorus 120
Ook zo’n klassieker. Een zeer breed en clean geluid. Heeft altijd voldoende vermogen. Ook ideaal ook om te gebruiken in de lessen om met wee gitaren over te spelen.

Verder maak ik gebruik van een Avalon U5 voorversterker en een Lexicon digitale galm.

Qua snaren wissel ik wel eens. Meestal Pro-Arte D’Addario en soms ook Savares Chorum.

Tarieven Flamenco gitaarles